Blog

Artikelen

Even voorstellen!

Even voorstellen!

Per 9 januari 2023 hebben we bij Leerhuis Epilepsie een nieuwe coördinator. We zijn blij om Céline van Aalst aan ons team toe te voegen! Céline zal samen met de trainers enthousiast aan de slag gaan om Leerhuis...

Lees meer
Train de Trainer

Train de Trainer

Ontwikkeling vinden we bij Leerhuis Epilepsie erg belangrijk. Ook voor onze trainers. Daarom komen we regelmatig bij elkaar voor trainingen, ideeën uit te wisselen en om elkaar scherp te houden.

Lees meer

Referenties

Scholingen gericht op de werkvloer

“Het is fijn om vaste gezichten te hebben. Zij zijn inmiddels bekend met onze organisatie en luisteren goed naar de behoeftes en vragen van onze medewerkers. Patrick begint de scholing altijd met een bijzonder verhaal van een ervaringsdeskundige. Dit verhaal brengt je meteen naar de kern van waar het om gaat. Je kunt je letterlijk verplaatsen in de situatie die beschreven wordt. Dat is mooi en deze aanpak wordt door onze medewerkers goed beoordeeld in de evaluaties.” Lees meer over de ervaringen van Cordaan.

Marian Spel – Praktijkadviseur Leren & Ontwikkelen bij Cordaan

Basiscursus Epilepsie

In de Basiscursus Epilepsie leer je de basiskennis over epilepsie. Je leert om cliënten met epilepsie te observeren en een aanval te herkennen. De eerste hulp bij een aanval is een belangrijk onderdeel van deze cursus. We proberen je vertrouwd te maken met epilepsie. Zo kun je goede hulp bieden bij een aanval en daarna.

Open inschrijving voor individuele zorgprofessionals

Leerhuis Epilepsie geeft de lessen meestal bij de zorginstellingen op locatie. Ben je als zorgprofessional in loondienst of werk je als ZZP’er in de VG-zorg? Dan kun je ook individueel deelnemen aan deze Basiscursus Epilepsie met open inschrijving.

Dinsdag 24 mei 2022 | 09.30 – 12.30 uur (met aansluitend lunch)

Locatie:
SEIN
Achterweg 3
2103 SW Heemstede

Schrijf jezelf hieronder in! Facturering is achteraf.